7 Sex-verhalen die doden

De uitdrukking “drink geen wijn, Gertrude” zou als dit kunnen worden afgewerkt: “En als ik dronken, ga niet door met je collega op de piano en neem geen seks mee”. Naakte clubdanseres in San Francisco genaamd Desire werd gevonden op een

https://nen.global/2022/04/18/liderazgo-maquinas-tragamonedas-3d-online-gratis/

piano, die. Hang onder het plafond!

Het bleek dat zij en een van de werknemers van de James Club niet vreemd waren voor het mooie en kopen kamagra besloot de liefde te bedrijven op de oude clubpiano. In de hitte van passie betroffen ze het hefmechanisme, dat zeer soepel begon het muziekinstrument op te heffen onder het plafond – deze ontvangst maakte deel uit van een van de nummers. Op de laatste seconde slaagde erin om de lier te stoppen en zichzelf te redden. Maar James stierf – letterlijk verstikt, geperst tussen zijn minnares en het plafond. Politie schreef alles op alcohol: omdat de piano heel langzaam stond, kon het paar gemakkelijk opmerken dat er iets misgaat, en spring.

Te veel liefde

Hebzucht, zoals we weten, brengt niet naar het goede. Onze landman, monteur Sergey t. In 2009, gerangschikt met $ 4300, die in staat zal zijn om seks of meer te hebben, niet minder dan 12 uur op een rij.

Beslissen om het te versterken, is Sergey geaccepteerd Doping – Smallowed het hele handvol tabletten Viagra. Nou, 12 uur duurde de seksmarathonet, maar ik kon niet van de roem genieten, omdat. Stierf uit een hartaanval twee minuten na het einde van de “Rabi”.

Ga niet naar Afrika om te lopen

Nou, of heb er geen seks. Vrouw genaamd Sharai Maver stemde ermee in om met een onbekende man in de struiken met pensioen te gaan. Het was een slecht idee, want na een paar minuten later werd de leeuw aangevallen door een paar, gezien deze twee gemakkelijke prooi. Wilde kat heeft echt geen honger gebleven. De man wist te ontsnappen, en Sharai stierf in de klauwen van de leeuw.

Opgemerkt moet worden dat dit niet de eerste keer is in Afrika-liefhebbers sterven aan de tanden van wilde dieren. Het is dus niet beter om te genieten van vreugde in een veilige donkere slaapkamer?

En stierf in één dag

Het verhaal van Saccha en Tomio Hidak is waardig om de annalen van de meest romantische geschiedenisverhalen te betreden. Geliefde wachtte al meer dan 12 jaar om te trouwen en hun huwelijk te raadplegen. Beide waren slechts 34 jaar oud en ze hielden zoveel van elkaar dat hun hart niet in de eerste huwelijksnacht stond. In de letterlijke zin van het woord. Saches en Tomio stierven, met een gelijktijdig orgasme, van een hartaanval.

Laatste vreugde

Oudere man uit Kroatië heel erg gewilde liefde. Maar aangezien hij alleen was, moest ik de priesteres van liefde uitnodigen, die enigszins in de leeftijd van zijn klant lijkt te worden verbaasd. En hoe we later ontdekken, niet in ijdel. De oude man bood een vrouw om twee keer zoveel te betalen als ze het ermee eens is om hem pijpbeurt te maken. De vrouw gaf zich over, maar het was zijn broek waard om op de grond te vallen, het hart van de gelukkige was niet.

Rond de trein

Een paar Zuid-Afrika, Midudie Michael en Sibongl Radies besloten om hun geslachtsadrenaline toe te voegen en zich op dit recht op de spoorwegen. Liefhebbers leken te zijn dat ze allemaal waren vastgelegd: het station, waar ze liefde jugs verraden, waren niet echt al heel lang gebruikt. En ze waren ver van de eerste voor degenen die bezig waren met seks – het was hier dat prostituees hun klanten dienden: de rails waren gewijd aan condooms. Het probleem is dat er soms nog steeds laadtreinen zijn.

Een van zo’n trein en ripped de liefdesrelatie en radi van Michael. De treinstuurprogramma zei dat hij een paar van ver zag en had veel tijd, maar liefhebbers waren zo gedekt door passie die ze niet van de plaats bewogen. Michael’s lichaam werd half naakt gevonden met een lul uitgerekt. Hij stierf meteen, Radie stierf in het ziekenhuis.

Maar rechts, het gif is op zijn lippen

Een paar jonge geliefden – 23 en 17 jaar oud – werd gevonden op de voorstoel van de auto in een gesloten garage. Naakte lichamen, handen knuffelen nog steeds elkaar – het is te zien dat de dood liefhebbers is gevonden in het midden van een sexy spel.

Koolmonoxidevergiftiging kan heel snel voorkomen. Schiet op de auto in een gesloten garage, die binnen, erg gevaarlijk blijft. Symptomen van koolmonoxidevergiftiging worden niet onmiddellijk herkend: het is misselijkheid, long duizeligheid en slaperigheid. Als je in de auto in slaap valt bij inactief, is het meest waarschijnlijk al begonnen te handelen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.