Hoe te verrassen in seks-kinestiek, visa en audio

Men-Kinestics zijn de creaties die je nodig hebt om te knuffelen, kussen en strijken. Ze houden van geen ander dan andere sensaties en emoties over de taal van lichaamsensaties, smaak, aanraken en ruiken, proberen de vrouw aan te raken, zelfs als ze hem niet naar hem kijkt.

Hoe een mannelijke kinestiek te herkennen: Om te begrijpen dat je man tot dit soort mensen behoort, is het heel simpel: hij houdt ervan om zijn ogen te sluiten en geniet van seks uitsluitend “handmatig”: streelt je met zijn handen en duidt op als je het doet.

Wat te verrassen van een mannelijke kinestiek: Probeer sensuele aantekeningen in bed te gebruiken – gebruik het

temperatuurverschil en de texturen. Waar te gebruiken en wat te gebruiken, schreven we in onze gids over mannelijke erogene zones – gebruik. U kunt bijvoorbeeld de meest zachte en soepele lingerie plaatsen en hem toestaan ​​het allemaal te veel te verwijderen, maar in volledige duisternis. Dus al zijn gevoelens zullen de limiet toenemen en hij zal drievoudig plezier krijgen! Trouwens, we hebben al geschreven over de kus van de sneeuwkoningin – gebruik het in orale strelen. Drink hete thee en geef je man een adembenemend orgasme!

Audials

De audio is een man die alle sensaties ontvangt en vertaalt door hoorzitting of spraak. Het lijkt erop dat dit een zeer zeldzaam type mannen is, maar toch bestaat het. Als je merkt dat in communicatie je man vaak de woorden herhaalt “Luister!”Of” Laten we het bespreken “, dan voor jou een raszuivere man-audio. Om je humeur te herkennen, kijkt een man niet per se naar je en raden de gezichtsgezichten dat je alert, kwaad of ongelooflijk gelukkig bent – dit alles leert als je met hem begint te praten.

Hoe een man-audio te herkennen: Raden niet dat je zo’n zeldzaam, maar zeer waardevol soort mannen hebt – het is erg moeilijk. In sex, deze man geeft de voorkeur aan een echte muzikale sfeer te creëren – als sommige opwindende muziek wordt gespeeld in de kamer, hij begint aan de rol van “bandrecorder” spelen – grailth, in je oor fluistert tender woorden of kreunen.

Wat te verrassen van een man-audio: Zeker, hij zal het idee van seks per telefoon leuk vinden! Ja, bel hem een ​​keer en zo’n kwade stem zegt alles wat je van hem wilt krijgen. Bij voorkeur in erotische details: hier diskt het je avondjurk, kust je nek. Ja, en in het algemeen, al je verlangens kun je veilig de audiale man geuit. Geloof het, dit is de man die zeker naar je zal luisteren. Om nerveus te stoppen vóór zo’n “beantwoorde” gesprek, lees ons materiaal.

Visales

Een man-visueel kijkt constant naar deze wereld en absorbeert alle informatie met de hulp van het oog. Daarom speelt het een bijzonder belangrijke rol bij hem. Je uiterlijk. Zelfs als u een geweldige interlocutor bent, hebt u een ongelooflijke ervaring waarover u ideeën wilt delen en veelbelovend bent – dit alles is niet nodig, als kamagra oral jelly uw shell veel te wensen overblijft. Weet je nog hoe in de film over Forest Hamp: “Mijn moeder zei altijd: "Het leven is als een doos met chocoladesuikergoed: je weet nooit wat je krijgt". Dus, ongeacht de vulling, als de lieverd een smaakvol lijkt te zijn, probeer het niet eens.

Hoe een mannetje visueel te herkennen: Hoogstwaarschijnlijk is de hele slaapkamer van het mannelijke visuele gevuld met aangename accessoires – van grote spiegels naar juiste sokken. Puinhoop in de kamer of vlekken op het ondergoed kan niet alleen de sfeer van deze man bederven, maar ook om je seks te ontnemen. Daarom is het noodzakelijk om het bed van tevoren te voorbereiden als u het met zo’n man deelt. En je uiterlijk is niet eens onderhevig aan discussie – zou vooral lof moeten zijn. Koop een paar prachtige linnensets, zorg voor de tederheid van de huid en de toestand van het haar. Over het https://www.mapegypttours.com/one-hundred-free-playing-house-video-games-2/ algemeen worden alle leuke meisjes kleine dingen een plicht voor u.

Leave a Comment

Your email address will not be published.