Royally ingeslikt! Sex Scandals met de deelname van leden van de vorst van het gezin

Dit schandaal ging de bovenkant van de meest luide schandalen van 2019 binnen. Het feit is dat in de gevangenis in de Verenigde Staten zelfmoord-vriend van prins Jeffrey Epstein, die werd beschuldigd van sekshandel en pedofilie. Hij werd ook toegerekend aan de betrokkenheid bij de prostitutie van minderjarigen.

Een van de slachtoffers van Epstein, Virginia Roberts, die slechts 17 jaar oud was, vertelde dat hij seks had met Prins Andrew. Koningin verwijderde de prins uit de taken van een lid van de koninklijke familie en nam zijn jaarlijkse inkomen.

“Ik werd duidelijk dat de relatie die me eerder had vastgebonden met Jeffrey Epstein een serieuze belemmering was voor het werk van mijn hele familie, evenals organisaties en charitatieve samenlevingen die ik steun. Ik vroeg haar majesteit toestemming om de vervulling van zijn publieke taken te stoppen, en ze gaf me een toestemming, “zei Duke

https://blog.bigziel.com/build-multi-vendor-ecommerce-marketplace-website/

York.

Communicatie Prins Andrew met Porn Star

Om niet ver te gaan, hebben we besloten om nog een meer mooie liefhebbende Prince – Ku Stark te onthouden, die in de serie ‘Crown’ in een van de vierseizoensreeks verschijnt. Haar naam blijft achter de schermen, maar de echte fans van de koninklijke familie weten precies wat com. Vóór het huwelijk met Sarah was Ferguson Prince serieus gefascineerd door de Amerikaanse actrice Ku Stark. Hij ging zelfs met haar trouwen!
Maar later bleek het dat grimmige speelt in erotische films “Marquis de tuin” en “Emily” ontwaken “. Het meisje ontmoette zelfs Hare Majesteit, die een Amerikaans ‘elegant, slim en ingetogen’ noemde, maar nadat de aanval Paparazi duidelijk werd dat jonge mensen niet zouden kunnen zijn – ze waren van te verschillende werelden.
Prins Andrew en Kaitlin (de echte naam van deze actrice) brak met kamagra-jelly vrienden.

Hertogin topless en geen slipje

Tijdens de vakantie in Frankrijk in 2012 betrapt Paparazzi in een frame in de bliksem van de hertogin van Cambridge zonder top van het badpak.
Franse, Italiaanse en Ierse agentschappen hebben foto’s gepubliceerd en de koninklijke familie heeft onmiddellijk een proefduur ingediend voor het feit dat zij “groteske” vertrouwelijkheidsovertreding noemden. In 2017 bestelde de rechter het Franse tijdschrift dichter bij het betalen van 100.000 euro-compensatie voor het publiceren van foto’s. Twee werknemers waren beboet op een extra 90.000 euro, die Kate Middleton en Prins William moesten betalen. Wat, in het algemeen, terecht: de hertogen zijn ook mensen, en ze willen soms soms ontspannen.
Deense tabloid SE OG HOR ging door en publiceerde een speciale kwestie van 16 pagina’s van foto’s, waaronder degenen waar de hertogin zwembroek smelt.

Hertogin zuigt vinger

Oh, deze paparazzi! Een veel meer schandalig verhaal is verbonden met een andere hertogin – Sarah Ferguson, de hertogin York, de voormalige vrouw van Prins Andrew. Sarah Ferguson trouwde in 1986 met Prins Andrew, maar hun vakbond was kortlevend. In 1992 zijn ze uit elkaar gegaan en kort daarna was Ferguson betrokken bij het schandaal. Ze was ook op vakantie, ook Tanneled Topless (waarschijnlijk is het een soort flashmob), dat is gewoon een bedrijf van haar financieel adviseur John Brian.
Echter, het schandaal was niet dat ze met haar geliefde rustte, maar in het feit dat in de foto Brian Tomno de vingers van de voeten van Sarah zet. De Britse familie was verontwaardigd en in 1995 schreef tante Prins Andrew, Princess Margaret, in reactie op een boeket bloemen, verzonden door Sarah,: “Je hebt meer gedaan dan je kon voorstellen om een ​​gezin te plaatsen”. Dit alles was niet gemakkelijk voor de voormalige vrouw van Prins Andrew, hoewel het lijkt, een gescheiden vrouw kan zijn vingers wegvragen zoals je wilt.

Leave a Comment

Your email address will not be published.